As Salam...jumpa lagi..hah..baru aje angkat kek buah kukus dari dapur..kebetulan dah keluarkn kukusan buat pulut tadi so..teringat pulak dah lama tak buat kek buah kukus so apa lgi..terus buat dlm pkul 6 lebih tadi..kukus selama 2 jam so baru siap lah..resepi boleh check last post..
From Taiping With Lots of Love... in a simple way...it is just a personal things i love to do.. writing, baking ,cooking ,flowers arranggement,travelling n photography ...it may not look perfect but its ME...
Ahad, 20 Februari 2011
PULUT INTI......versi amatur
As salam...dah nak petang pun..masa bergerak begitu cepat..kdg2 24 jam mcm tak cukup..Ok lah..petang ni actually plan nk buat seri muka...tpi ilmu tak berapa nk cukup lagi so..jadilah pulut inti..mesti u all ketawa..takpalah lain kali i buat buat seri muka..ok lah ..dari biar makan dek bubuk pulut yg di beli sejak disember 2010...tu...(kwang...kwang... kwang... Alamak...bocor rahsia..hehehe..) . Anyway..jemputlah...
Langgan:
Catatan (Atom)